Опико ЕООД - строителна фирма с профил електро и ВиК услуги

Опико ЕООД е динамично развиваща се фирма в сферата на специализираните електро инсталации, пожароизвестителни и охранителни инсталации, както и ВиК услуги. Започва сваоята дейност през 1992 г., стартирайки с проектирането и изпълнението на електро и комуникационни инсталации и електро табла в жилищни, търговски, обществени и промишлени сгради. От своето основаване компанията разширява своята дейност и увеличава годишните обеми на поетите договори за специализирани електро услуги. Фирмата подобрява качеството на изпъление, набира и обучава изпълнителски състав и разширява сферата на дейността си като цялостен изпълнител на електро, пожароизвестителни, охранителни и ВиК инсталации и изграждането на електро табла с високо качествени елементи, с цел комплексно задоволяване изискванията на своите клиенти.

С течение на времето, дружеството набира сериозен опит в специализираните услуги и излиза извън пределите на страната. Фирмата е изпълнявала на няколко пъти, предимно в Германия, високо специализирани и нестандартни проекти.

Философията на Опико е да предoставя професионални, иновационни, по последни технологии, и в съшото време практични и безопасни инсталации, продукти и съвети с цел продължително взаимоотношение с клиенти и партньори.


Какво ново ...

Ерде ЕООД, стана изключителен дистрибутор на канадската фирма Нудура - лидер в производството на изолационни еко форми. Нудура е ново поколение Строителна Технология, която предоставя на строителя и собстеника един по-ефективен, ценово ориентиран, по-бърз, еко метод на строене, усигуряващи по-здрави, по-енергийно ефективни и сигурна инвестиция в бъдещото жилище, без да ограничава архитектурната мисъл и дизайн.


Ерде ЕООД започва изграждането на нова 5 етажна сграда с малки апартаменти в Овча Купел изцяло с изолационните форми и по технологията на "Корпорация Нудура". Инвеститор на иновационния проект е Ерде ЕООД. Апартаментите от 5 етажната сграда са вече на 50% разпродадени. Жилищният обект се намира в една от най-старата част на София - "Овча Купел", в близост до "Старата Баня" и Нов Български Университет.

Contacts тел. + 359 888 231 251
opico [at] abv.bg
www.eco-form.eu

Връзки
Опико

Електро Инсталациии - Пожароизвестителни Инсталации - Електро Табла - Електро Трансформатори - Tокоизправители - Стабилизатори на Напрежение

.: BGtop.net :. Топ класация на БГ сайтове

TopBg.org Топ Класация

Real Time Web Analytics